7 november:
Zo, vandaag mijn solo single opnieuw ingezongen want de toonsoort was tòch te laag voor mij en ik vond de hele single geweldig alleen jammer dat ik zelf mee zong haha.
Maar met de orkestband te verhogen (dank dank Dan Ellery) zingt het nummer heel gemakkelijk weg voor mij.
Dus nu mag Ellen de puntjes op de i zetten met de backings, mixje doen (Hoes is al een paar weken klaar) en dan kunnen we de clip opnemen .
Ik zal blij zijn als we aan de promotie kunnen beginnen want ik vind het een prachtig nummer .............
De B-kant voor de single hebben we ook meteen ingezongen en dat was dan weer heel snel en is heel mooi geworden dus ik denk dat we 2 sterke nummers op de single hebben staan.
Als de single in onze handen is zal de hoes en de titel etc hier geplaatst worden , maar voor nu is het even afwachten tot alles klaar is..23 okt:
Hallo allemaal, is alweer een maandje geleden dat ik iets tegen jullie gebabbeld heb maar ik ben intussen op welverdiende vakantie naar Londen en Frankrijk geweest en hard aan het werk gegaan voor nieuw materiaal.
Mijn solo single zal over een maand of zo het licht wel zien en ik vind het zooooooooooooo een mooie melodie , Dan Ellery heeft er weer een super arrangement van gemaakt en ik hoop dat jullie er natuurlijk nèt zo over denken en me weer massaal de hitlijsten instemmen.
Als de single er is kunnen we ook eindelijk de clip opnemen en tja dat zal koud worden want ik wil zowel buiten als binnen opnamen en zowel 'smorgens als 'savonds laat.
Verder ben ik ook aan het rondstruinen voor nieuwe melodieën en aan het schrijven van teksten want ik denk dat ik toch maar een Riezz Full Album ga maken (maar heel kalm aan hoor want ik heb geen haast).
Dan hebben we natuurlijk de Diner Chantants in de Thuishaven in Terneuzen en de eerste was werkelijk heel leuk, leuke sfeer en het eten natuurlijk weer waanzinnig lekker zoals altijd daar.
11 november sta ik er wederom en dit keer met mijn goede vriendin Ellen Minderhoud die jullie allemaal nog wel kennen van de cd presentatie van het Conny en Riezz album.
We gaan er weer een middag met leuke en mooie liedjes van maken.
Tja, en na de solo single is het natuurlijk tijd voor de single met Conny en met die single brengen we hopelijk een beetje vrolijkheid in de koude wintermaanden (zal voor jan/febr zijn want dan zitten we qua timing voor de Madeliefje optredens helemaal op schema) , zal een verrassende stijlkeuze zijn die Conny en ik gemaakt hebben dus maak jullie borst maar nat haha.
Nou lieve mensen, ik heb verder even geen nieuws dus ik zou zeggen.................. tot snel allemaal.
Dikke kus
Riezziebiezzie
xxx


23 sept:
Brr de winter staat duidelijk voor de deur, wat wordt het al koud he mensen na de bloedhete zomer die we gehad hebben, ik zit te bibberen achter mijn pc en de herfst is net een dag gestart hahaha.
Het is een zomer geweest vol leuk werk, leuk publiek en vele toffe contacten , topvakantie in Londen gehad en nu is het tijd om aan de nieuwe muzikale zaken te beginnen.
Nou ja, we zijn er natuurlijk al aan begonnen.
Mijn 2 solosingles zijn opgenomen en de backings worden er nu opgezet en dan afmixen en kijken of alles mooi in balans is.
De orkestbanden zijn in ieder geval zoals altijd weer prachtig gemaakt door Dan Ellery.
De nieuwe single met Conny is ook al bijna helemaal ingezongen op een paar dingetjes na maar dat wordt deze week opgelost en dan kunnen daar ook de backings achter gezongen worden, dat gaat iets meer werk zijn denk ik.
Verder zijn we natuurlijk druk op zoek naar locaties om de bijbehorende clips op te nemen zodat we 1 belletje hoeven te doen naar Marco en we meteen aan het opnemen kunnen slaan zodat alles deze winter uitkomt overal.
Ohja, we gaan natuurlijk ook nog met z'n allen naar de kerstmarkt in Aken natuurlijk (er zijn nog een paar plaatsen vrij dus als je mee wil kijk even bij agenda) , zal een topfeestje worden denk ik zo maar.

Nou lieve schatten, ik ga maar weer iets doen.
Dikke kus vanuit Zeeuws Vlaanderen
Rieziebiezie