Riezz................

Na 38 jaar in het vak Internationaal (BE,DE,NL,LU,SP,FR enz) onder een alter ego gewerkt te hebben werd het voor Amsterdammer (met intussen Zeeuws Vlaams bloed) Riezz tijd om het masker te laten vallen.
Uiteindelijk blijft het dezelfde stem en persoon als het alter ego, alleen zonder de uitbundige pailletten kostuums en  kan Riezz ook een feestje bouwen en mensen meeslepen met zijn hoge meezing gehalte, dàt bewees hij in half Europa al.
Tijdens de laatste solo cd presentatie (maart 2017) heeft Riezz het masker laten vallen en de reacties van de fans die toch al heel wat jaren meegaan , waren positief, ze zien duidelijk meer dan alleen het alter ego.
Dit alles houd natuurlijk absoluut niet in dat het typetje Liz is verdwenen , want dit karakter staat nog geboekt tot eind 2020 en Riezz is ook geenszins van plan om een product waar 39 jaar succesvol aan gewerkt is zo maar te laten vallen.
Het is alleen tijd geworden voor een "nieuw product" en de tijd zal absoluut bewijzen dat Riezz voor verschillende projecten in te zetten is en dan spreken we  bv over de senioren namiddagen , theater voorstellingen met kleinkunst programma's en ga zo maar door en de focus ligt nu iets meer op Nederland en België (alhoewel Duitsland en Spanje nog steeds aan hem trekken dus dat zal wel terug komen).
Op het ogenblik heeft hij een hitduo met de Vlaamse zangeres Conny Brooks, maar dit is niet de hoofdmoot van zijn carriere natuurlijk.
Er komt nieuw solo werk aan waar hij hard voor aan het schrijven is en de Vlaamse arrangeur Dan Ellery is alweer aan het arrangeren dus er komen een paar mooie singles aan en  2019 een Riezz full cd.


De tijd is nu even aan Riezz..........................