28-07-'18
Zo, ik denk dat we de hitlijsten voor Conny en Riezz met "Ode aan jou" wel gehad hebben nu en langzaam wegzakken overal op een enkel radiostation na.

Tijd dus om aan nieuwe dingen te werken.
Ik ben druk teksten aan het schrijven voor nieuw werk en Dan Ellery mijn vaste orkestbanden man is al druk aan het arrangeren om de muziek zò te krijgen dat ik er helemaal achter sta.
Nu zal het niet voor morgen zijn natuurlijk, maar het is de bedoeling dat er in ieder geval een spiksplinternieuwe solo single uitkomt rond nov/dec en wie weet een full album  volgend jaar maar daar zijn we nog over in onderhandeling en ik moet natuurlijk wel inspiratie genoeg hebben om teksten uit mijn duim te zuigen hahaha.
Maar in ieder geval kan ik zeggen dat ik niet stil zit en met frisse moed begin aan een nieuw project.
Dat houd natuurlijk weer uren studiowerk in, nieuwe fotosessies, hoes ontwerp, promotiecampagnes enz enz.
Ik kijk er nu al naar uit en natuurlijk ook naar de gezellige uren met Peter de Krijger in zijn studio en genieten van de professionaliteit van Ellen Minderhoud bij het inzingen van de backings .
De eerste single zal denk ik wel even een verrassing zijn want ik ga een duikje de andere kant op maken , wel Nederlandstalig maar laten we zeggen, meer klassiek.
Ach we zien het wel wat het allemaal wordt , ik heb er gewoon weer zin in om lekker bezig te zijn en hopelijk gaan jullie het resultaat ook toppie vinden en stemmen jullie me straks gewoon weer omhoog in alle hitlijsten van België en Vlaanderen.

Liefs van jullie,
Riezziebiezzie
xxxxx


En het is gelukt lieve vrienden. We staan op nr 1 bij de Vlaamse extra 15, yes yes yes

(intussen al 3 weken achter elkaar op de eerste plaats)

En intussen heeft de single "Ode aan jou" ook de nummer 1 positie bij TV ORANJE , SAS FM, Moonlight radio, WithyouTV en ga zo maar door gehaald, we zijn zòò megablij met het succes van Conny en Riezz .


YEAHHHHH RADIO VLAAMSE ARDENNEN staan we ook nummer 1 tussen alle grote namen, helemaal te gek dit .
Conny en Riezz zijn blij, verbaast , gelukkig maar vooral dankbaar voor dit succes , ongelooflijk !!!


En ja hoor , in de Vlaamse extra 15 staan we ook op de eerste plek dus dit is intussen de 4e nummer 1 positie die Conny en ik gehaald hebben (withyou Tv op 1- TV Oranje op 1- Radio Goes op1-en nu deze yeah yeah.
Deze was voor mij persoonlijk heel belangrijk want hier komen eigenlijk nooit Nederlanders in de hitlijst dus dit is wel een kleine triomf , helemaal super dus :-) 


En we staan de volle 3 weken op de eerste plaats van TV ORANJE                                                    
    Nummer 1 bij Radio Goes en de clip staat voor de tweede week op de eerste plaats bij WITHYOU TV .De eerste twee dagen bij het Madeliefje heeft Riezz inmiddels achter de rug samen met Conny en de mensen zijn zò enthousiast dat ze voor volgend jaar al terug geboekt zijn , dus we kunnen spreken van een succes .
De single van het duo Conny en Riezz is inmiddels weken de nummer 1 geweest van TV Oranje, explosieschijf, toppers van de week etc etc, kortom helemaal top dus.
We denken al aan een nieuwe single+ clip en een vervolg cd (maar dat staat nog in de kinderschoenen dus is niet zeker nog want vind de geschikte nummers van 2 tegenpolen maar eerst bij elkaar haha) .
Maar Riezz is erg blij met het succes en wat niet verwacht was is dat Duitsland ook al weer begint te trekken aan hem , maar dààr moet hij op dit moment even niet aan denken,  wie weet wat de toekomst nog brengt.....


De dag na de cd presentatie stormde de single "Echte Vrienden" van Conny en Riezz meteen naar de eerste plaats van TV Oranje en stond weken op nummer 1 .
De fans, vrienden en sympathisanten hebben de single meteen tot hit gebombardeerd .
Conny en Riezz zijn oprecht dankbaar aan iedereen die meegewerkt heeft om deze droom mogelijk te maken en er kan nog steeds dagelijks gestemd worden op www.tvoranje.nl/verzoekparade.html


En "Echte vrienden van Conny en Riezz" komt zo van 0 op 2 binnen bij Radio Goes en de week later op de eerste plek  , dank dank aan alle stemmers , wow dit is een droom http://radio-goes.nl/poll.htm 


en nog steeds op de eerste plaats in week 615 november:

Zo, ik heb vandaag een gedeelte van de nummers ingezongen voor de Conny en Riezz cd .
Ook mijn gedeeltes van twee duetten zodat Conny alleen nog haar gedeelte hoeft in te zingen en dan kan het afgemixt worden.
Conny heeft nu even andere dingen aan haar hoofd door het plotselinge overlijden van haar vader dus vandaar dat ze er vandaag niet bij was in de studio.
Alles begint wel op zijn plek te vallen voor dit project , de cd hoes is klaar en is (vinden wij) prachtig mooi, de opnames zijn in volle gang, de promofoto's zijn super en we hebben er zin in, dat is ook niet onbelangrijk hahaha.
17 februari kunnen we er dus vol tegenaan in de Ambiance op de presentatie , leuk leuk...................